Qui som?

Benvinguts a l’univers de la passió pel vol, benvinguts a AIRBET SERVEIS AERONÀUTICS, S.L. Som una empresa dedicada a la materialització dels somnis aeris que tots portem dins, a la fascinació de l’aire, al plaer de volar. Des de la nostra fundació el 1995, hem abraçat l’esperit de la llibertat que ofereix el vol, obrint les portes de l’experiència aeronàutica a tots aquells que desitgen sentir-se lliures com els ocells.


Som un complex aeronàutic, un refugi per als amants del cel, una plataforma des d’on es desplega la màgia de l’aeronàutica. Oferim serveis d’hangaratge d’avions ULM, pista d’aterratje, serveis de gestoria aeronàutica, taller de reparació i manteniment aeronàutic, així com la venda d’avions i autogirs ULM nous i d’ocasió, benzinera, etc. No és només una empresa, sinó un punt de trobada per a tots els qui estimen l’art de volar.

El vol és més que un mitjà de transport, és una passió, un estil de vida. A AIRBET, fomentem aquest amor pel cel, oferint serveis que fan realitat els somnis del vol. Amb un club aeronàutic vibrant i actiu, busquem congregar a aquells que comparteixen aquesta passió i ofereixen un lloc per compartir les vivències i la camaraderia.

En cada servei que oferim, aspirem a l’excel·lència. Des de l’ensenyament del vol a la cura i reparació d’aeronaus, cada detall està impregnat de la nostra dedicació i coneixement profund de l’àmbit aeronàutic.

Uneix-te a nosaltres i descobreix la grandesa del vol. Vine a viure l’experiència d’unir-te al cel, descobreix la sensació de llibertat i aventura. Estem aquí per transformar el teu somni de volar en una realitat palpable.