T’apassiona volar? T’agradaria compartir la teva afició amb altres amants de l’aviació? T’imagines solcar els cels amb els teus amics i gaudir de paisatges increïbles des de l’aire? Si has respost que sí a aquestes preguntes, llavors Airbet Team és per a tu.

Airbet Team és un grup de pilots i aficionats a l’aviació que va néixer l’any 1995 amb l’objectiu de fomentar l’amistat, la diversió i el plaer de volar. Som un grup de persones que compartim una passió comuna: els avions i tot allò que vola. Ens encanta volar, aprendre, ensenyar i compartir experiències aeronàutiques.

Airbet Team trobaràs tot el que necessites per gaudir de la teva passió per volar. Comptem amb una flota d’ultralleugers i autogirs moderns i segurs, equipats amb els últims avanços tecnològics. Disposem d’un aeròdrom propi a Avinyonet del Penedès, on guardem i mantenim els nostres avions. També tenim una sala de reunions, aula, un bar i una terrassa amb vistes a la pista.

Però el millor d’Airbet Team són els seus integrants. Som una gran família que s’ajuda i es respecta. Organitzem activitats i esdeveniments per a tots els gustos i nivells: cursos, xerrades, tallers, excursions aèries, viatges aèries, competicions, festes, BBQ i molt més. Sempre hi ha alguna cosa interessant per a fer a Airbet Team.

Si vols formar part d’aquest grup tan especial, només has de contactar amb nosaltres i t’informarem dels requisits i els avantatges de ser soci. No importa si ets pilot o alumne, si tens experiència o no, si tens llicència o no. L’únic que importa és que t’agradi volar i que vulguis fer amics.
No ho dubtis més i uneix-te a Airbet Team. T’esperem amb els braços oberts i les ales desplegades.

La pista en directe

El temps

Vídeos