who sells the best http://www.angelo-bernacchi.com/ on the pursuit of the most effective sophistication also just the right blend in creation completely unique dazzling type.

Si sempre has somiat amb volar, ara pots fer-ho realitat a l’escola de pilots d’ulm d’Airbet Serveis Aeronàutics. Som una escola homologada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per a la formació de pilots d’ultralleugers motoritzats (ulm).

A la nostra escola t’oferim una formació de qualitat, basada en els més alts estàndards de seguretat i professionalitat. Els nostres instructors són pilots experimentats i qualificats, amb una àmplia trajectòria en el món de l’aviació. Els nostres alumnes reben una atenció personalitzada i adaptada al seu ritme d’aprenentatge.

Per obtenir el títol de pilot d’ulm has de superar un examen teòric i un examen pràctic. L’examen teòric consta de 80 preguntes tipus test sobre els següents temes: coneixements generals de l’avió, principis de vol, actuació humana, meteorologia, navegació, procediments operacionals, comunicacions i legislació aeronàutica. L’examen pràctic consisteix en una prova de vol amb un examinador, on has de demostrar les teves habilitats i coneixements com a pilot.

A l’escola de pilots ulm d’Airbet Serveis Aeronàutics, t’ajudem a preparar-te per a aquests exàmens amb un programa formatiu complet i rigorós. El programa inclou les classes teòriques i classes pràctiques. Les classes teòriques es fan a la nostra aula d’estudi, equipada amb material didàctic actualitzat i multimèdia. Les classes pràctiques es fan al nostre aeròdrom d’Avinyonet del Penedès, on disposem d’una pista asfaltada i una flota d’avions i autogirs ulm moderns i segurs.

A més de la formació per a l’examen, a la nostra escola de pilots també t’oferim altres serveis i activitats relacionades amb el món de l’aviació. Per exemple, pots fer vols d’iniciació, vols turístics, vols fotogràfics, cursos de perfeccionament, cursos de radiotelefonia,  etc. També organitzem sortides i excursions aèries amb altres escoles i clubs d’aviació.

Si vols viure l’experiència única de volar, no ho dubtis més i vine a conèixer-nos. A l’escola de vol de pilots ulm d’Airbet Serveis Aeronàutics, t’estem esperant amb ganes de formar-te.