Et proposem que et construeixis la teva pròpia aeronau. Des del nostre centre de formació et cedim un hangar on podràs realitzar la construcció. Sempre trobaràs un expert que et guiarà, t’indicarà la forma de procedir i et resoldrà els dubtes que et puguin sorgir.

També des d’AIRBET SHOP t’oferim des del primer cargol fins l’última peça que necessitis passant per planells i qualsevol altre material.

No t’ho pensis més i comença ja!

Materials aeronàutics

Fusta

Podem subministrar llistons d’ESPRUCE, la fusta per excel·lència a la construcció aeronàutica. La seva relació resistència-pes és la millor de totes les fustes.

No dubtis en sol·licitar-nos els preus. Els llistons venen tallats segons els requeriments aeronàutics. Gruix i llarg segons la necessitat.

Contraxapat

Contraxapat de bedoll qualitat GLII. Format d’1,5 x 1,5m.

En stock:

0.8mm

1.0mm

1.2mm

1.5mm

2.0mm

2.5mm

3.0mm

4.0mm

5.0mm

Coles i vernís

Disposem de tot tipus de productes per la construcció amateur. Cola Aerodux, vernís de protecció per la fusta, pintura aeronàutica, primers, etc…

Entelat

Disposem de tota la gamma de productes d’entelat: cintes, tela i vernís i pintura en stock permanent.

Alguns aparells realitzats:

Mustang P51

Preciosa reconstrucció del caçabombarder de la Segona Guerra Mundial em versió ULM. Construït totalment en fusta i tren retràctil. Un aparell d’ensomni que tenim en vol al nostre aeròdrom. Vine’l a veure, t’agradarà!

Pitt’s especial

Preciosa Pitt’s especial en versió ULM. Aparell fàcil de construir i econòmic.

L’encant de volar un biplà és indescriptible. Als seus comandaments és com si el temps retrocedís i ens portés a volar als cels dels anys 40.

Minimax, Savannah S, no hi ha límit!

Pots construïr en fusta, alumini o composts de fibra; el que prefereixis.

Pots començar amb kit’s avançats amb els que la majoria de peces ja estan acabades o kit’s bàsics que consisteixen en el lot de materials. també pots comprar un joc de planells i a partir d’aquest punt realitzar tota la construcció.