El Girabet 2 Sport és un autogir banda a banda, biplaça carenat. Un autogir compacte per als amants de les altes prestacions i el confort de viatge, que permet realitzar i gaudir desplaçaments de llarg recorregut. Un autogir amb un carenat envoltant en el qual mai passarà fred, ni utilitzarà guants, ni viseres.
Amb una aerodinàmica molt cuidada, hem aconseguit una espectacular velocitat de creuer i consums molt més reduïts. L’autogir compte amb Certificat de Tipus i està autoritzat per a l’escola.
El Girabet 2 Sport es caracteritza per ser l’autogir biplaça carenat més lleuger del mercat, beneficiant-se amb això d’una relació pes / potència superior a altres models. L’aparell disposa de doble comandament, sent possible pilotar des de tots dos seients. El Girabet 2 Sport és un autogir molt lleuger, fàcil de pilotar, pensat per a enlairaments i aterratges extremadament curts. Pot operar en pistes molt curtes. L’aeronau porta de sèrie tota la instrumentació necessària, fre de pàrquing, bloqueig de rotor i calefacció en cabina. La motorització és a càrrec de l’Rotax 912 de 100CV.